Om PoulMurer

PoulMurer blev etableret i foråret 2008 af Poul F. Sørensen, der har mere end 40 års erfaring indenfor murerfaget. PoulMurer har kontor på Frederiksberg.

Pålidelighed, Engagement, Kvalitet og Ærlighed

Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. PoulMurer er kendt for at leverer et godt håndværk med en god service og et godt humør, hvilket også danner grundlag for kerneværdierne:

  • Pålidelighed
  • Engagement
  • Kvalitet
  • Ærlighed

PoulMurer består i dag af veluddannede og kompetente ansatte der alle stræber på at efterleve de værdier som PoulMurer vil være kendt for.

Pålidelighed og tryghed i højsædet.

Vores kunder er i centrum og det er vigtigt for os at fremstå troværdige. Dette stiller vi også som krav til vores samarbejdspartnere, så kunden altid kan føle sig i trygge hænder.

Dygtige og engagerede murere.

Hos PoulMurer møder du engagerede murere der stræber efter at levere en god service og et godt håndværk. Den faglige ekspertise og det gode håndværk skal altid være i top og vi sender løbende vores murere på kursus, så vores murere udgør en stærk force.

Fokus på kvaliteten.

PoulMurer har et solidt og bredt kendskab til produkterne i byggebranchen, hvorfor vi gerne rådgiver når der skal bygges nyt. Produkterne der anvendes er nøje udvalgt hos grossister, så du altid er sikret en god kvalitet.

Et ærligt håndværk.

Vi lægger stor vægt på ærlighed i hele byggeprocessen. Derfor stræber vi på at alle aftaler og betingelser overholdes. For PoulMurer er den gode dialog mellem kunde og PoulMurer en vigtig faktor, hvor ærlighed skal skabe tryghed for kunden. Vi stiller derfor også disse krav til vores samarbejdspartnere, så kunden kan få vished om hele byggeprocessens faser.

Et grønt smiley.

Hos PoulMurer er det vigtigt med et godt arbejdsmiljø. PoulMurer har modtaget et grønt smiley fra arbejdstilsynet, hvilket vi er meget stolte af og værner om.

imagesElegant-Small-Bathroom-ConceptAmazing-Design-Ideas-Furniture-Bathroom-Renovation-Modern

Leave a Reply