Om PoulMurer

 

PoulMurer blev etableret i foråret 2008 af Poul F. Sørensen, der har mere end 40 års erfaring indenfor murerfaget. PoulMurer har kontor på Frederiksberg.

 

Pålidelighed, Engagement, Kvalitet og Ærlighed

Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. PoulMurer er kendt for altid at leverer et godt håndværk med en god service og godt humør, hvilket også danner grundlag for kerneværdierne om

  • Pålidelighed
  • Engagement
  • Kvalitet
  • Ærlighed

PoulMurer består i dag af veluddannede og kompetente ansatte der alle stræber på at efterleve de værdier som PoulMurer vil være kendt for.

Dygtige og engagerede murere.

Hos PoulMurer møder du engagerede murere der stræber efter at levere en god service og et godt håndværk. Den faglige ekspertise og det gode håndværk skal altid være i top og vi sender løbende vores murere på kursus, så vores murere udgør en stærk force.

Ærligt håndværk er tryghed for kunden.

Vores kunder er i centrum og det er vigtigt for os at fremstå troværdige. Vi er ærlige i hele byggeprocessen og holder alle aftaler samt betingelser. Dette stiller vi også som krav til vores samarbejdspartnere, så kunden altid kan føle sig i trygge hænder.

Et grønt smiley.

Hos PoulMurer er det vigtigt med et godt arbejdsmiljø. PoulMurer har modtaget et grønt smiley fra arbejdstilsynet, hvilket vi er meget stolte af og værner om.

 

 

imagesElegant-Small-Bathroom-ConceptAmazing-Design-Ideas-Furniture-Bathroom-Renovation-Modern